joi, 20 ianuarie 2011

Bani pe internet?

As vrea sa incep prin a va spune ca majoritatea informatilor citite online despre modalitatea de a face bani sunt false in sensul ca dai bani si nu castigi nimic in schimb,mai pe scurt ''fraiereala'' sau partiale ,adica platesti sa ti se spuna o informatie din care vei scoate in timp ceva banutzi.
Daca ai rabdare si esti interesat/a iti voi spune pe scurt varianta prin care vei putea cu adevarat castiga bani online investind strictul necesar(adica bani fara de care nu ai cum sa castigi).
 
Primul pas:
Trebuie sa iti creezi propria adresa de web
Cum faci acest lucru?
Trebuie sa iti cumperi un Domain Name adica numele pe care vrei sa il dai websitului tau,pentru acesta va trebui sa platesti anual o suma de bani intre 10-30 de dolari.Nu incerca sa iti creezi un site gratuit!!!
Acest Domain Name il vei cumpara de la Domain Name Registrars adica cei care iti vor intregistra numele  pe care vrei sa il dai adresei pe care o vei crea.De exemplu(World's Largest Registrar - GoDaddy.com,Dotster.com,Register.com)cel mai bine intri si verifice ce oferte au pentru ca difera.
 Ai nevoie de o carte de credit sau un account  PayPal pentru a putea cumpara acest nume.
Pasul doi:
Iti alegi un web host (o companie care are mai multe computere legate la internet)cand iti pui paginile web pe computerele lor poate sa aiba acces oricine la ele.Aici exista doua feluri de web host la care platesti sau cele gratis.din nou nu le recomand pe cele gratis mai ales in cazul in care vrei sa iti faci o adresa web de pe urma careia vrei sa ai un profit.
Pasul trei:
Crearea paginilor web se face cu ajutorul unor programe de editare web (Dreamweaver) cel mai bun dupa parerea mea ,binenteles ca se pot folosi si alte programe care se pot da jos de pe net gratis si pot fi folosite si de cei mai putin priceputi. Daca vrei sa treci peste aceasta etapa poti sa iti angajezi un web designer.
Pasul patru:
Odata ce deti situl iti faci un account pe Google AdSense acesta va verifica daca situl tau este functionabil,odata cu functionalitatea acestuia vei putea pune pe site acele ''casutze ''advertizing''(reclame) din care vei castiga bani.Bani ii castigi prin pay/click adica in functie de clickurile facute pe ''casute''.Aceasta nu este singura solutie de a face bani odata ce detii un web site,deci incepe prin a-ti creea propria adresa web. 
Sfatul meu este sa iti cumperi un domain name si sa platesti un web host care sa iti ofere un suport de calitate.Mai multe informatii despre cum sa faci bani online vei putea gasi pe siteul la care inca lucrez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu